תחשוב

שקט? – הרמאי הערמומי לא נעלם, כבר עובד בגלוי על הדירות הנפרדות שלי, תוך שהוא מעסה בעדינות את טבעת פי הטבעאת לא מעוניינת בכלום? שום דבר בכלל? האם זה אפשרי?
האם היא באמת מעוניינת בזה? האם המוצץ היפה הזה יכול להרהר ברצינות בדברים כאלה? היה לי קשה להאמין. דברים מוזרים כאלה עם זונות תמיד הפתיעו אותי.

נצטרך להאמין! נאנחתי, נגעתי בשיער של אישה. – אין ספק במילים של יופי כזה, דירות דיסקרטיות אלה מדברות בכנות!
לאנה צחקה בשקט והביטה בי בעיניים בזהירות, ולא הפסיקה את מעשיה המכשפים עם הזין. על פניה הופיע ביטוי מהורהר, שבמסגרת זו הלך לה מאוד.
רציתי שוב את היופי הבלתי מובן הזה, נרגש ממראה עורה העדין, ולקחתי את ידה של האישה.אצבע

מעניין! – אמרתי בעליזות, שוב התחלתי לגעת בחזה של לאנה. – תמיד מתעניין בנשים יפות ומנוסות! זה התחביב שלי!
האישה המנוסה צחקה בעליזות והתרוממה על מרפקה, מבלי להפסיק את מעשיה המיומנים והכישוף עם הזין. המראה שלה הפך מיד ללעג, אבל זה לא ריגש אותי בכלל.
היא אמרה בשקט, מביטה בעיניי בהבעה לא ברורה. – זה מה שאני שומע כאן כמעט כל יום וכבר הפסקתי להאמין לשטויות האלה. הכל שטויות מוחלטות שטיפשים וטיפשים אוהבים לעשות, וברור שאתה לא כזה. אני רואה את זה.

כן? מה אני?
השני. ברור שלא טיפש ולא אדם אבוד. זה פשוט שמשהו מטריד אותך ומאט אותך במשך זמן רב, וזה מונע ממך לממש את הפוטנציאל הנסתר. ויש לך את זה, אתה יכול להיות בטוח! אתה יכול לעשות הרבה, פשוט נופף על עצמך והחמצת בטיפשות, אל תיעלב מדברי! אני מצטער, אבל זה נראה לעין בלתי מזוינת. תאמין לי, זהו.
זה היה כאילו נדחפתי בעדינות על הראש, ובמשך זמן מה שתקתי, עיכלתי את מה ששמעתי. זה כבר היה משהו חדש. לא ציפיתי למחשבות עמוקות ומדויקות כאלה מזונה.
תמיד חשבתי שנשים מושחתות הן יצורים מרושעים, מחושבים וערמומיים, שאינם מסוגלים לניתוח נפשי עמוק, אלא מסוגלים לכל נבזות ובגידה. לסמוך עליהם תמיד נמנעתי, בצדק להאמין שזה מיותר לחלוטין. אם אישה מוכרת את גופה, היא לעולם לא תחשוב על הנשמה והאמת, זה כבר חוק, אין טעם להתווכח עם זה. לא אני הסיק את האקסיומה הזו, רק אישרתי אותה בצורה מעצבנת. זו המציאות הבלתי מוסתרת שלנו.

האקסיומה

הזין שלי כבר היה בכוננות

אתה מעניין! “היא אמרה לאט לאט, מביטה הצידה. – אתה רוצה להיראות גס רוח ולא אדיש, אבל אתה לא באמת כזה. אני מכיר את זה-עכשיו גברים רבים רוצים להיראות כמו פסלי אבן. אבל לא ברור למה? מדוע הם כל כך אוהבים להיראות כמו גושים קרים בלתי חדירים?
עניתי בעצלתיים והעברתי את אצבעותיי על הפטמה הכהה שלה. – מעולם לא חשבתי על זה. למה? אני לא רואה טעם.
לאנה נאנחה ונשכבה על גבה כשרגליה הדקות נמתחות. הערווה שלה הייתה מגולחת בצורה נקייה, מזמינה את האטרקטיביות שלה ורציתי מאוד לנשק אותו, והרגשתי את שפתיה בעור עדין.
אני לא יודע למה, הרגשתי שלווה ליד הזונה הזאת. בכל מקרה, היא לא הרגיזה אותי כמו אירינה שיכורה בסאונה ולא עוררה שליליות בנוכחותה, וזה כבר היה משהו.
במשך זמן מה, דירות דיסקרטיות שוב שכבו בשקט, כל אחד חושב על שלו. דמיינתי בזימה שאני הולך לזיין בתחת את השחיינית האטרקטיבית יוצאת הדופן הזו, והזין שלי זז מיד, מזכיר את חובותיו.

מעולם לא ענית לי במה אתה מתלהב! – המפתה שלי דיברה שוב, מביטה בתקרה. זה הסוד שלך?
העניין שלה בתחביבים שלי בלבל אותי, אבל החלטתי להגיד לה להתיר את עצמה במהירות.

אני אוהב ספרים. אני אוסף מהדורות חתימה ישנות משנות ה-60-70, אוסף אותן.

וואו! זה יוצא דופן, מעולם לא שמעתי על זה. כבר אספת הרבה?

בסדר.
לאנה חייכה, יישרה את שערה, פרועה במהלך יחסי מין סוערים, והביטה בי בשלווה, כאילו רצתה לעודד. המראה שלה נעשה מהורהר.

זה מעניין. גם אני אוהב ספרים. תמיד אהבתי לקרוא, זה כל כך מרגיע! רק … כרגע אין לי מספיק זמן לשבת ולקרוא בשקט. עם העבודה המטורפת הזו, יש קצב כזה שכמעט ואין זמן לנוח.

אני מבין.
פרק שני.
היפהפייה העירומה צחקקה בצורה בלתי מובנת, קפצה את שפתיה והורידה את עיניה כאילו ביישנית ממשהו.

אתה באמת מבין דירות דיסקרטיות? אתה לא משקר?

אין ספק!
למעשה, גברים לא שוברים את הראש על זה.…

ואני אוהב לחשוב על החיים לפעמים! אני אוהב את זה!
למעשה, לא הצלחתי להבין לאן היא מובילה את השיחה המוזרה הזו והרגשתי שעמום מתקרב. למה היא צריכה לדעת ממה אני מתלהב? בשביל מה? לאחר זמן מה, אני אעזוב מכאן, ולא סביר שאראה את היופי הזה, עד מהרה שוכח לחלוטין את קיומה. אז למה השיחות הריקות האלה? לא באתי לכאן כדי לדבר.
אבל בן זוגי העירום חשב אחרת.
ובכן, מכיוון שכך … שמתי לב ש … לאחרונה התעייפתי מאוד וזה מלחיץ אותי … לאנה אמרה בשקט, בחנה את הלק על הציפורניים המושלמות שלה. – אני חושב שיש לי ירידה אמיתית כרגע, זה צפוי. זה מרגיש כאילו נשברתי. אל תתפלאו, עכשיו תבינו הכל.
סטריפטיז הקיא הזה לוקח יותר מדי כוח ועצבים, לא כל אישה מוכנה לעומסים כאלה. בעבודה כזו אתה צריך להיות באמת ברזל וסבלני. זה מתיש אותי מאוד, ולפעמים זה קורה שאתה לא רוצה שום כסף, זה כל כך מעייף ורוקן. ואם היית יודע את המאמץ שאני צריך להיראות טוב כל יום! אני לא יכול להסביר לך את זה!
אנו יכולים לומר בבטחה שאנחנו נשרפים בעבודה חסרת הרחמים הזו. אנו מראים לגברים שיכורים את הציצים שלנו בחיוך, ואנחנו רוצים לבכות מעצמנו מכמיהה בלתי נסבלת!
כן, אתה יכול להאמין לי, זה כן! אני לא יודע אם תבין אותי או לא, אבל… השטרות הרטובים והדביקים האלה בתחתונים כבר גורמים לך לרצות להקיא, ממש לתוך הפרצופים השמנוניים האלה שלא קרובים אליך, שמסתכלים בשקיקה על הציצים המיוזעים שלי ומזילים ריר! הייתי כל כך עייפה מזה, אם היית יודע! זה פשוט בלתי נסבל!
עיניה של לאנה נעשו רטובות, אך האישה התמודדה במהירות עם חולשתה המתקרבת לפתע וניסתה לחייך תוך הסתרת מצבה. היא לא רצתה להיראות חסרת הגנה, וזה היה ברור לי. למועדון הזה היו חוקים משלו.
למען האמת, לא היה אכפת לי ממה שהיא מנסה לדבר. לא התכוונתי להתעמק בבעיות שלה.
-אין זה סביר-גברים חושבים על זה-כאילו לשמוע את המחשבות שלי המשיך בן שיחי עירום, מביט בקיר. – צד כזה של המקרה הזה לא מעניין אותם, אלא לשווא. זה יהיה מועיל לדעת איך זה לחם מעופש מקבל. מבחינתנו זו עבודה קשה שמשמידה בהדרגה את הגוף והנפש ולאף אחד לא אכפת! כולם חושבים רק על הצד המבריק, מאמינים בתמימות שהכל שם יפה וקל, וזה בכלל לא המקרה! יש יותר מדי לכלוך בעסק הזה כדי להרגיש קל ורגוע, תאמין לי!
סטריפטיז הוא אולי אמנות, אבל בכך הוא שורף אישה מבפנים, מרוקן אותה ומרח אותה על הרצפה בה הולכים תרנגולי הודו שמנים וחצופים עם ארנקים קופצים! ואף אחד לא מעוניין! בהחלט לאף אחד! תני לכולם רק את הציצים והתחת החשופים, וכל מה שעומד מאחורי ההוללות הזאת … זה מחליא לחשוב על כל זה!
נאנחתי והסתכלתי בחוסר אונים לעבר תא המקלחת שעמד בפינת החדר. התחיל משהו שלא אהבתי מאוד-שפכים נפשיים ותלונות על החיים הקשים, ניסיונות זהירים לעורר אותי ולהניח אותי בחוכמה על הקרס, עם מטרה ברורה מרחוק. ההתנהגות הצפויה הזו של נשים מושחתות תמיד הרגיזה אותי, וגרמה לי לרצות מתמיד לקום וללכת.
אבל לאנה ראתה את המבט העגום שלי בדרכה, ובכך הצילה את היום על ידי הפניית המצב הרעוע לכיוון אחר.
רוצה להמשיך בתא? היא שאלה בחיוך, הורידה את רגליה מהמיטה. – קדימה, לא אכפת לי! אנחנו מדברים איתך יותר מדי, והזמן מתקתק! זה נהיה חם מדי כאן ואני לא אוהב להיות מיוזע. קדימה!